Nátierka z bielej fazule

Nátierka z bielej fazule

Vznikla len tak intuitívne..ako všetky moje recepty, takže si ju dochuťte podľa seba.

Potrebujeme:

biela maslová fazuľa-množstvo podľa toho koľko chcete nátierky (môžete použiť aj BIO konzervu v náleve bez cukru)
rastlinná smotana (sójová, mandľová, ryžová..aká je po ruke)
horčica
umeocot
lahôdkové droždie
soľ himalájska-čierna-kala namak (dodá špeciálnu chuť)
kari, rímska rasca
mladá cibuľka (môže aj nemusí byť)
olivový olej za studena lisovaný

Postup:

Všetko spolu rozmixujeme tyčovým mixérom. Konzistenciu si regulujeme smotanou, olej stačí 1-2 lyžice. Droždím nešetrite, dodá tú správnu chuť aj konzistenciu, ak bude nátierka moc riedka ;-). Podávame so zeleninou, tortilami, kváskovym chlebíkom.

Nátierka z bielej fazule

Nátierka z bielej fazule

Recepty a články na Váš e-mail

  • Stlačením tlačítka súhlasíte so spracovaním osobných údajov. Vaše osobné údaje (meno a emailová adresa) sú u nás v bezpečí a budeme ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre získanie prístupu k materiálom zadarmo a k ďalším novinkám. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo "Odhlásiť sa" v každom zaslanom e-maily. Zásady ochrany osobných údajov

Formulář se odesílá, počkejte prosím...