Šťavnatá Hokaido bábovka

Šťavnatá Hokaido bábovka

Potrebujeme:

2 hrnčeky nastrúhanej tekvice Hokaido
3 vajcia
3/4 šálky brezového cukru (Xylitol)
1 šálku oleja
1 šálku mlieka
2,5 šálky celozrnnej špaldovej polohrubej múky
1 lyžičku vanilky
1 prášok do pečiva bez fosfátov (vínny kameň)
1 lyžičku jedlej sódy
1 lyžicu škorice
70 g pistácií natural
veľkú hrsť BIO hrozienok

Postup:

Vymiešame vajcia, cukor a olej. V druhej nádobe zmiešame všetky suché prísady spolu s tekvicou. Potom tekutú zmes nalejeme do sypkej a pridáme mlieko. Všetko premiešame a zmes dáme do formy. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov cca 45 minút. Dĺžka pečenia závisí vždy od typu rúry. Spravte test špilkou.

Šťavnatá Hokaido bábovka

Šťavnatá Hokaido bábovka

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha

Recepty a články na Váš e-mail

  • Vaše osobné údaje (emailová adresa a meno) sú u nás v bezpečí a budeme ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre získanie prístupu k obsahu zadarmo a k ďalším novinkám. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo "Odhlásiť sa" v každom zaslanom e-maily. Zásady ochrany osobných údajov

Formulář se odesílá, počkejte prosím...