Tempehové ragú

Tempehové ragú

Ingrediencie na 3 porcie:
3/4 hrnčeka bulguru (alebo môžete použiť špaldové kernoto)
1 údený tempeh
1 mladá cuketa
1 červená paprika
sójová smotana
olivový olej
soľ, kari, chilli, zázvor.. ( korenie podľa chuti, orientálna zmes korenia, garam masala..)

Postup:
Uvaríme si bulgur podľa návodu a dáme bokom.
Cuketu nakrájame na polkoliečka, papriku na kocky a orestujeme na oleji do zlata. Pridáme tempeh nakrájaný na tenké plátky a orestujeme, osolíme, pridáme korenie, premiešame a podlejeme trochou vody, podusíme do zmäknutia zeleniny, ale pozor má zostať trochu chrumkavá. Nakoniec pridáme bulgur a podlejeme smotanou a necháme prejsť varom.

Dobrú chuť!

Tempehové ragú

Tempehové ragú

Recepty a články na Váš e-mail

  • Vaše osobné údaje (emailová adresa a meno) sú u nás v bezpečí a budeme ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre získanie prístupu k obsahu zadarmo a k ďalším novinkám. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo "Odhlásiť sa" v každom zaslanom e-maily. Zásady ochrany osobných údajov

Formulář se odesílá, počkejte prosím...