Avokádovo-banánový raw puding

Avokádovo-banánový raw puding

Potrebujeme:

1 zrelé avokádo
2 zrelé (bodkované) banány
2 lyžice nepraženého kakaa (môžete dať aj viac podľa chuti)

Postup:

Všetko spolu rozmixujeme na hladkú hmotu a dáme vychladiť. Je veľmi dôležité aby banány boli naozaj dozreté. Vtedy má dezert naozaj sladkú chuť a nie je potrebné ho ničím prisladzovať. Servírujeme v miskách ozdobené ovocím podľa sezóny a chuti.

Náš tip:

Naplňte pudingom silikónové formičky na mafinky a dajte zamraziť. Získate tak zdravú a veľmi chutnú zmrzlinu :-).

Avokádovo-banánový raw puding

Avokádovo-banánový raw puding

Avokádovo-banánový raw puding - zmrazený na zmrzlinu

Avokádovo-banánový raw puding – zmrazený na zmrzlinu

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha