Kapustnica s tempehom

Kapustnica s tempehom

Potrebujeme:

1 údený tempeh

kyslú kapustu (1-2 hrste)

1,5 litra kyslej vody z kapusty zo suda (ak máte moc kyslú, dorieďte si ju podľa vašej chuti čistou vodou)

zemiaky podľa počtu osôb

morskú, alebo himalájsku soľ

čili korenie, alebo mletú červenú papriku

čierne korenie celé

sušené huby (my sme dali šitake)

Postup:

Huby  namočíme do vody na cca 30 minút. Kyslú vodu, kapustu, celé zemiaky, korenie a namočené huby dáme variť. Osolíme, pridáme štipku čili, alebo papriky podľa chuti a varíme kým sa zemiaky neuvaria. Medzitým si nakrájame na kocky tempeh a ku koncu ho pridáme do hrnca. Necháme chvíľku povariť a môžeme servírovať. Kapustnica na štedrý večer ako stvorená.  Dobrú chuť.

Kapustnica s tempehom

Kapustnica s tempehom

Recepty a články na Váš e-mail

  • Stlačením tlačítka súhlasíte so spracovaním osobných údajov. Vaše osobné údaje (meno a emailová adresa) sú u nás v bezpečí a budeme ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre získanie prístupu k materiálom zadarmo a k ďalším novinkám. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo "Odhlásiť sa" v každom zaslanom e-maily. Zásady ochrany osobných údajov

Formulář se odesílá, počkejte prosím...