Raw čokoláda

Raw čokoláda

Potrebujeme:

1 Raw kakaové maslo
Nepražené kakao – podľa toho ako horkú čokoládu chcete
Agávový sirup – tiež podľa chuti
Vanilku

Postup:

Vo vodnom kúpeli šetrne rozpustíme kakaové maslo, pridáme kakao, vanilku a agávový sirup. Celú zmes dobre premiešame, nalejeme do formičiek a dáme zachladiť do chladničky.

Náš tip:

Pridávať môžete akékoľvek iné ingrediencie, ktoré máte v čokoláde radi. Môže to byť napríklad: chili, kardamom, oriešky, kakaové bôby, škorica,…

Raw čokoláda

Raw čokoláda

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha