Šmakoun

Šmakoun a Eggcheese

Šmakoun je bielkovinová hmota z čistých vaječných bielkov, ktorou je možné úplne nahradiť mäso, pri podstatne výhodnejších nutričných hodnotách, lebo neobsahuje žiadne tuky, sacharidy, ani lepok. Môžeme ho dusiť, opekať, jesť za studena, pridať do šalátov a podobne. Je vhodný pre každého, kto chce odľahčiť svoj jedálniček. Výrobky Šmakoun sú vynimočné tým, že ich jednoducho zaradíte do klasického jedla, čím toto jedlo odľahčíte, znížite jeho energetickú hodnotu, zachováte chuť, na ktorú ste zvyknutí a budete jesť racionálne a zdravo.
Na Slovensku sa vyrába, aj pod názvom „Eggcheese“. Tento proteínový plátok chuťou pripomína kuracie mäso, ale neobsahuje žiadne tuky, sacharidy ani cholesterol.

Šmakoun-príchute:

  • Protein steak
  • S hlívou ustricovou
  • Mexiko (ostrý)
  • Prírodná aróma
  • Marhuľový šmakoun
  • Štíhle rezance

Eggcheese sa vyrába v dvoch variantách: údený a prírodný.

Recepty a tipy na úpravu nájdete na našich stránkach v sekcii recepty.

 

Šmakoun

Šmakoun

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha