Nepečený vegan gofio cheescake

Nepečený vegan cheescake

vegan, bez lepku pri použití kukuričného Gofia

Na korpus potrebujeme:

150g multicereálneho gofia (pre bezlepkovú verziu použite kukuričné Gofio)
200g bio hrozienok sultánok
60g vlašskch orechov
2 lyžice rozpusteného bio panenského kokosového oleja (žiadny z kýblika, ale poctivý panenský)
štipka soli (morská, himalájska)
1 lyžička korenia Aladin od Sonnentor (alebo škorica, vanilka, perníkové korenie)
1 kopcovitá lyžica konopného proteínu

Nepečený vegan gofio cheescake

Nepečený vegan gofio cheescake

Postup:

Všetko spolu rozmixujeme vo výkonnom mixéri. Ja používam G21 Perfect Smoothie. Vzniknuté cesto vyvaľkáme do tortovej formy s priemerom 26cm. Dáme do chladničky a pripravíme si krém.

Krém:

500g hodvábneho tofu+270g roztopenej horkej čokolády Vivani 70% spolu rozmixujeme a vylejeme na korpus, dáme je do chladničky a počkáme ideálne aspoň 24 hodín. Najlepší je, keď krém poriadne stuhne a chute sa prepoja aj s korpusom. Výsledkom je delikátna kombinácia jemného krému a veľmi zaujímavého korpusu.

Nepečený vegan gofio cheescake

Nepečený vegan gofio cheescake

Recepty a články na Váš e-mail

  • Stlačením tlačítka súhlasíte so spracovaním osobných údajov. Vaše osobné údaje (meno a emailová adresa) sú u nás v bezpečí a budeme ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre získanie prístupu k materiálom zadarmo a k ďalším novinkám. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo "Odhlásiť sa" v každom zaslanom e-maily. Zásady ochrany osobných údajov

Formulář se odesílá, počkejte prosím...