Údený šmakoun so zeleninou a bulgurom

Údený šmakoun so zeleninou a bulgurom

Potrebujeme:

1 balenie údeného šmakouna
½ šálky bulguru
2 menšie cuketky
1 veľkú mrkvu
1 lyžičku medu
korenie: garam masala, zázvor, kari, soľ, vegeta.
olivový olej
trochu masla

Postup:

Na olivovom oleji si opečieme na plátky natrhaného šmakouna, potom ho vyberieme a na panvicu dáme trochu masla a pridáme na väčšie kúsky pokrájanú cuketu a na tenké kolieska nastrúhanú mrkvu. Orestujeme, okoreníme, podlejeme vodou, privedieme do varu a prisypeme neuvarený bulgur. Dusíme všetko spolu kým sa bulgur neuvarí. Vodu pridajte radšej po častiach, nemalo by to v nej na záver moc plávať 🙂 Bulgur vodu absorbuje.

DOBRÚ CHUŤ !

Údený šmakoun so zeleninou a bulgurom

Údený šmakoun so zeleninou a bulgurom

Recepty a články na Váš e-mail

  • Vaše osobné údaje (emailová adresa a meno) sú u nás v bezpečí a budeme ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre získanie prístupu k obsahu zadarmo a k ďalším novinkám. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo "Odhlásiť sa" v každom zaslanom e-maily. Zásady ochrany osobných údajov

Formulář se odesílá, počkejte prosím...